Musmirė

Musmirė tapo Amanita. Kliedesiai iš internetų

Jei Amanita valgoma kaip saldainiai, ji ima parazituoti (neharmoninga moteriška energija) ir žmogus nebegali atskirti, čia jo ar grybo mintys. Valgant Amanitą grybas reiškiasi visur – norisi raudonų batų, pakabukų su musmirėm, mieste vien grybai, graži pasidaro net taškuota patalynė – čia grybo sąmonė siunčia signalus. Vartojant norisi tik gražiai apie ją kalbėti – grybo sąmonė taip bando išlikti. Ši neharmoninga energija subalansuojama įnešant vyriškos energijos, taip sukalibruojant polius.

Ji šią informaciją gauna skaitydama energetinius laukus, todėl aiškiai mato moteriškos energijos vibracijas grybe.
Nors Lietuvos musmirių bendruomenė įvaldžiusi nuostabą keliančias diagnostines technologijas, kvantinę fiziką ir grybų psichologiją, smalsu patikrinti ir mokslininkų blėnius apie šio grybo poveikį sveikatai.
Apsinuodijimo musmire (virškinimo sistemos vibracijos pažemėjimo) pavojų kelia iboteninė rūgštis. Jei grybas nebuvo kruopščiai apdorotas ir iboteninės rūgšties nepavyksta paversti muscimoliu, gali prasidėti nepageidaujamas poveikis – pavyzdžiui, prakaitavimas, pykinimas, pusiausvyros praradimas ir nevalingi kūno judesiai (vadinkime tai nesubalansuota moteriška energija).

GABA, arba gama-amino sviesto rūgštis, yra pagrindinis centrinėje nervų sistemoje esantis slopinamasis junginys (balansuoja vibracijas).

Aktyvuodamas GABA-A receptorių, grybe esantis muscimolis paprastai sukelia raminamąjį poveikį, panašų į raumenis atpalaiduojančių vaistų poveikį. Jis taip pat slopina ir keičia neuronų aktyvumą daugelyje smegenų sričių (ten kažkaip su vyriška energija subalansuoja moterišką ir vibracijos susitvarko).

Ar muscimolis turi kokį nors terapinį potencialą? Greičiausiai.
Muscimolis veiksmingai mažina mechaninę alodiniją, mechaninę hiperalgeziją ir terminę hiperalgeziją, o analgezinį poveikį sukelia praėjus 15 minučių po vaisto suleidimo ir veikia mažiausiai 3 valandas (viską ten mažina ir gerina).
Atlikta nedaug klinikinių tyrimų, kuriuose muscimolis būtų vartojamas žmonėms nuo nerimo, tačiau turimi duomenys rodo, kad jis gali būti veiksmingas. Vieno tyrimo metu nustatyta, kad muscimolis, palyginti su placebu, reikšmingai sumažino socialinio nerimo sutrikimo simptomus, vertinamus pagal Liebowitz socialinio nerimo skalę (didina socialines vibracijas).
Kito tyrimo metu nustatyta, kad muscimolis veiksmingai mažino nerimo simptomus pacientams, sergantiems gydymui atspariu obsesiniu-kompulsiniu sutrikimu (irgi vibracijos).

2022 m. atliktas tyrimas su gyvūnais parodė, kad muscimolis gali apsaugoti nuo sisteminių uždegiminių reakcijų, nepriklausomai nuo GABA receptorių stimuliacijos. Nors ryšys su uždegiminėmis reakcijomis lieka neaiškus, svarbu pažymėti, kad muscimolis veiksmingai apsaugojo nuo tokių reakcijų, o tai greičiausiai rodo galimą priešuždegiminį junginio poveikį (harmonizuoja vibracijas).

Manoma, kad antidepresinį (aukštų vibracijų) muscimolio poveikį lemia jo poveikis GABA-A receptoriams ir kitų neuromediatorių sistemų moduliacija. Stiprindamas GABAerginę neurotransmisiją, muscimolis gali sumažinti su depresija susijusių neuroninių grandinių, tokių kaip migdolinis kūnas ir prefrontalinė žievė, aktyvumą. Muscimolio poveikis dopaminui ir serotoninui taip pat gali turėti įtakos jo antidepresiniam poveikiui.

Muscimolio naudojimas priklausomybės gydymui dar tik pradedamas tirti, todėl yra keletas jo naudojimo apribojimų ir iššūkių. Vienas iš pagrindinių susirūpinimą keliančių veiksnių yra piktnaudžiavimo ar priklausomybės galimybė, nes atliekant tyrimus su gyvūnais nustatyta, kad muscimolis turi priklausomybę keliančių savybių (gali užvaldyti grybo sąmonė).
Optimalus muscimolio dozavimas ir ilgalaikis saugumas žmonėms vis dar nežinomi, todėl reikia atlikti daugiau tyrimų, kad būtų galima visapusiškai suprasti galimą riziką ir naudą.
Aukštų Jums vibracijų!

You may also like