Psichedelinė terapija politikams

Peticija. Privaloma psichedelinė terapija Lietuvos Respublikos politikams

Psichoaktyvių medikamentų žurnale buvo publikuotas mokslinis tyrimas “Psichedelikai, asmenybė ir politinės perspektyvos” (2017, Matthew M. Nour , Lisa Evans , Robin Carhart-Harris). Publikacijoje nagrinėjamas klasikinių psichedelinių narkotikų poveikis asmenybei, ego ir politinėms pažiūroms.

Tyrimas atskleidė priežastinius ryšius tarp psichedelikų naudojimo ir asmenybės pasikeitimų, kurie gali padėti tobulėti ar gydytis asmenines traumas. Priemonės, tokios kaip magiškieji grybai – Psilocibinas, arba LSD padidina atvirumo patirčiai psichologinį rodiklį, skatina vienybės su visata ir gamta jausmą, slopina EGO ir jo poveikį sprendimų priėmimui. Šalutinis terapijos poveikis: liberalių politinių pažiūrų skatinimas.

Psichedelinė kelionė gali išprovokuoti asociacijų audrą, leidžia susipažinti su proto gilumoje paslėptomis idėjomis, išsilaisvinti iš įprastų mąstymo šablonų ir kognityvinių metaforų, ribojančių politines pažiūras. Didelė psichedelinių narkotikų dozė skatina atvirumą, slopina norą kurti psichologinius ir fizinius barjerus aplink save.

Legalios psichedelinės terapijos paslaugas šiuo metu galima gauti Amsterdame, kur įstatymai leidžia naudoti psichedelinius triufelius – psilocibino turinčią grybieną. Psichedelinės terapijos metu politikai bus prižiūrimi psichinės sveikatos specialistų ir medikų. Jos metu sukaupta patirtis bus integruojama politiniame ir kasdieniame gyvenime nuotoliniu būdu.

Klaidingi, paskubomis priimami sprendimai ir įstatymai, betikslės politinės rietenos, kūrybiškumo ir empatijos stoka, aplinkosaugos problemų ignoravimas ir nesugebėjimas strategiškai planuoti Lietuvos biudžetui kainuoja nepalyginamai daugiau, nei kainuotų legali psichedelinė terapija politikams, prieš duodant priesaiką.

Kviečiame pasirašyti peticiją, įpareigojančią politikus priimti įstatymą, kuriuo jie būtų įpareigoti baigti psichedelinės terapijos kursą, prieš duodami priesaiką valstybei. Įstatymas būtų taikomas Lietuvos Respublikos prezidentui, visiems seimo nariams ir ministrams. Įstatymas turėtų numatyti išimtį politikams, turintiems polinkį į psichozę (dėl jų pačių ir rinkėjų saugumo).

 

     

    P.S. Jei nemanote, kad Lietuvos politikai nusipelnė tokios asmeninio tobulėjimo patirties, galite prisidėti prie psichedelikų renesanso tapdami mūsų remėjais čia arba įsigydami psichodelinį džemperį La Catrina, prenumeruodami naujienas (viršuje dešinėje), prenumeruodami mus Facebook, arba prisijungdami prie Psichedelinės psichoterapijos Facebook grupės.

    You may also like