Reggie Watts

Reggie Watts

Reggie Watts yra  intelektualaus psichonauto fėja arba iš butelio pabėgęs džinas. Reggie tai ant dviejų kojų vaikščiojantis, afro šukuosena pasidabinęs atsakymas į klausimą: “kas nutiktų, jei sumaišytumėte visus įmanomus menus tuo pat metu?”  Reggie pasirodymai yra subtilus komedijos, impersonavimo, absurdo filosofijos, ritmo, šokio ir įstabaus vokalo derinys  – odė viskam, kas jį dominą. Reggie domina viskas.

“Kai buvau vaikas, buvau laikomas išdykusiu smalsiu keistuoliu. Mane visada domino mokslas, mokslinė fantastika, mėgdavau ardyti žaislus, kad suprasčiau kaip jie veikia. Išradinėdavau daiktus, kurdavau modelius, gamindavau specialius efektus savo komedijos pasirodymams. Dėl atsikalbinėjimo dažnai užsitraukdavau mokytojų nemalonę. Aš iš tiesų stengdavausi su jais sutarti, bet dažnai jie demonstruodavo daugiau autoriteto, nei man patiktų. Iki šiol, jei man liepiama kažko nedaryti nenurodant priežasties, tampu neklaužada. Jei liepi kažko nedaryti, būtų gražu paaiškinti kodėl. Jei klausi “kodėl”, o tau atsako “nes taip reikia”, tai skamba tarsi įžeidimas tavo intelektui.”

Žinant menininko netoleranciją taisyklėms, suprantamas ir jo pasirinkimas kurti improvizacinę komediją. Net ir darant kažką labiau įprasto, pvz.: dirbant laidoje Vakarinis šou su Džeimsu Kordenu, rašytojai Reggie suteikia tik apytikslią struktūrą, kad jis galėtų su ta medžiaga kvailioti. Tokiu pat būdu Reggie Watts įrašė ir specialų Netflix šou “Kosminis” (Spacial).

Reggie semiasi įkvėpimo iš didelio menininkų būrio. Komedijoje jam imponuoja Gene Wilder, Carol Burnett, Richard Pryor, Eddie Murphy, Monty Python ir kiti. Muzikoje jis mėgsta James Brown, Miles Davis, Soundgarden, Meshuggah.

Paties Reggie balsas apima tris su puse oktavos, kaip Freddie Mercury. Jis jaučia priklausomybę žodžių žaismui, tarsi lingvistinis moksliukas jis tyrinėja, kaip žodžiai susiejami tarpusavyje, ar su kitais dalykais ar idėjomis. Kartais sukuriant jų prasmes. Būdamas technologijų fanas, jis labai atidžiai išstudijavo virtualius asistentus, tokius kaip Siri arba Bixby. Reggie gali pasakyti kiek Omega-3 galima rasti ikruose, arba papasakoti apie nekaloringo saldmino vaisiaus saldinimo savybes.

Reggie Watts yra vienas įdomiausiu žmonių žemėje, ir nesvarbu ar jį sutiksite ant scenos, YouTube, ar kasdieniame gyvenime. Jį labai sunku apibūdinti, ar rasti jam tinkamą lentynėlę. Tačiau galime paklausyti Reggie patarimo.

“Visi mes turėtume nors kartą paragauti grybų. Psichodelinių. Žmonės turėtų pabandyti nuveikti kažką neįmanomo, kažką, ko visada troško. Manau turite pasistengti pamatyti smulkias detales. Stenkitės nesuvokti kasdienybės kaip savaime suprantamos. Atsiminkite, kad nuostabu naudotis delnais ir rankomis, jei juos turite”.

 

Pastaba: www.psichonautai.lt kolektyvas griežtai nerekomenduoja eksperimentuoti su psichodelinėmis narkotinėmis medžiagomis tinkamai nepasiruošus, neįvertinus rizikos ir nepasikonsultavus su profesionalais. Psichoaktyvių medžiagų naudojimas ar turėjimas draudžiamas Lietuvos įstatymais ir gręsia baudžiamąja atsakomybe. 

 

 

You may also like

Leave a comment